Originele Onderdelen

6 maanden garantie

Boek uw afspraak online

Professioneel Personeel

Veilige betalingsopties

Originele Onderdelen

6 maanden garantie

Boek uw afspraak online

Professioneel Personeel

Veilige betalingsopties

Reparatie aanvragen

Realme 7 Series Reparatie

Moet jouw Realme 7 Series worden gerepareerd? Is het display gebarsten of werkt de batterij niet meer optimaal? In Rotterdam ben je aan het juiste adres voor al je Realme 7 Series reparaties. Wij voeren de meeste reparaties voor Realme 7 Series binnen één dag voor je uit.

Natuurlijk kun je je telefoon of andere apparatuur meenemen. Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken.

Je kunt je Realme 7 Series ook per post naar ons opsturen. Natuurlijk wil je jouw Realme 7 Series zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Zodra we je apparatuur ontvangen, repareren we deze direct en sturen we deze zo snel mogelijk weer naar je terug!

We bieden zes maanden garantie op alle reparaties aan je Realme 7 Series, en natuurlijk ontvang je ook direct na de reparatie een factuur.

Wacht niet te lang

We raden aan om je Realme 7 Series met schade niet te lang te gebruiken. Dit komt omdat een barst of scheur in het scherm van je Realme snel een aantal andere problemen kan veroorzaken, zoals waterschade of schade aan de luidspreker. Dit kan vervolgens de reparatiekosten enorm verhogen, dus haast je en laat het doen.

Diverse Realme reparaties

Naast het repareren van het scherm of de batterij van het Realme 7 Series, voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: camera reparatie voor of achter, sensor reparatie, achterkant/achterklep reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor het Realme 7 Series.

Geen tussenpersonen

Omdat we de onderdelen voor Realme 7 Series rechtstreeks inkopen bij de fabrikant van Realme, kunnen we je een lagere prijs bieden dan andere bedrijven.

Dus in het kort; wil je gegarandeerd de laagste prijs, maar wel de beste service met originele onderdelen voor Realme 7 Series? Dan ben je bij Semranur GSM in Rotterdam aan het juiste adres!