Originele Onderdelen

6 maanden garantie

Boek uw afspraak online

Professioneel Personeel

Veilige betalingsopties

Originele Onderdelen

6 maanden garantie

Boek uw afspraak online

Professioneel Personeel

Veilige betalingsopties

Reparatie aanvragen

Google Reparatie

Bij Semranur in Rotterdam doen we alle reparaties voor Google. Naast standaarddiensten zoals het vervangen van het scherm of de batterij, voeren we ook complexe reparaties uit aan je Google moederbord. Onze gecertificeerde technici staan direct voor je klaar. Voor alle Google reparaties geldt een garantie van drie maanden. Bovendien gebruiken we alleen originele Google onderdelen die rechtstreeks van de fabrikant komen. Omdat we niet met tussenpersonen werken, kunnen we je direct de laagste prijs garanderen. Je kunt eenvoudig online een afspraak maken om naar onze Rotterdam te komen of ervoor kiezen om je apparaat naar ons op te sturen. Met beide reparatiemethoden zorgen we ervoor dat je jouw Google apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

We raden aan om je Google Google met schade niet te lang te gebruiken. Dit komt omdat een barst of scheur in het scherm van je Google snel een aantal andere problemen kan veroorzaken, zoals waterschade of schade aan de luidspreker. Dit kan vervolgens de reparatiekosten enorm verhogen, dus haast je en laat het doen.

Diverse Google reparaties

Naast het repareren van het scherm of de batterij van het Google Google, voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: camera reparatie voor of achter, sensor reparatie, achterkant/achterklep reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor het Google Google.

Geen tussenpersonen

Omdat we de onderdelen voor Google Google rechtstreeks inkopen bij de fabrikant van Google, kunnen we je een lagere prijs bieden dan andere bedrijven.

Dus in het kort; wil je gegarandeerd de laagste prijs, maar wel de beste service met originele onderdelen voor Google Google? Dan ben je bij Semranur GSM in Rotterdam aan het juiste adres!