Originele Onderdelen

6 maanden garantie

Boek uw afspraak online

Professioneel Personeel

Veilige betalingsopties

Originele Onderdelen

6 maanden garantie

Boek uw afspraak online

Professioneel Personeel

Veilige betalingsopties

Reparatie aanvragen

BQ Aquaris Reparatie

Moet jouw BQ Aquaris worden gerepareerd? Is het display gebarsten of werkt de batterij niet meer optimaal? In Rotterdam ben je aan het juiste adres voor al je BQ Aquaris reparaties. Wij voeren de meeste reparaties voor BQ Aquaris binnen één dag voor je uit.

Natuurlijk kun je je telefoon of andere apparatuur meenemen. Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken.

Je kunt je BQ Aquaris ook per post naar ons opsturen. Natuurlijk wil je jouw BQ Aquaris zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Zodra we je apparatuur ontvangen, repareren we deze direct en sturen we deze zo snel mogelijk weer naar je terug!

We bieden zes maanden garantie op alle reparaties aan je BQ Aquaris, en natuurlijk ontvang je ook direct na de reparatie een factuur.

Wacht niet te lang

We raden aan om je BQ Aquaris met schade niet te lang te gebruiken. Dit komt omdat een barst of scheur in het scherm van je BQ snel een aantal andere problemen kan veroorzaken, zoals waterschade of schade aan de luidspreker. Dit kan vervolgens de reparatiekosten enorm verhogen, dus haast je en laat het doen.

Diverse BQ reparaties

Naast het repareren van het scherm of de batterij van het BQ Aquaris, voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: camera reparatie voor of achter, sensor reparatie, achterkant/achterklep reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor het BQ Aquaris.

Geen tussenpersonen

Omdat we de onderdelen voor BQ Aquaris rechtstreeks inkopen bij de fabrikant van BQ, kunnen we je een lagere prijs bieden dan andere bedrijven.

Dus in het kort; wil je gegarandeerd de laagste prijs, maar wel de beste service met originele onderdelen voor BQ Aquaris? Dan ben je bij Semranur GSM in Rotterdam aan het juiste adres!