Originele Onderdelen

6 maanden garantie

Boek uw afspraak online

Professioneel Personeel

Veilige betalingsopties

Originele Onderdelen

6 maanden garantie

Boek uw afspraak online

Professioneel Personeel

Veilige betalingsopties

Reparatie aanvragen

Alcatel OneTouch Pixi Reparatie

Moet jouw Alcatel OneTouch Pixi worden gerepareerd? Is het display gebarsten of werkt de batterij niet meer optimaal? In Rotterdam ben je aan het juiste adres voor al je Alcatel OneTouch Pixi reparaties. Wij voeren de meeste reparaties voor Alcatel OneTouch Pixi binnen één dag voor je uit.

Natuurlijk kun je je telefoon of andere apparatuur meenemen. Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken.

Je kunt je Alcatel OneTouch Pixi ook per post naar ons opsturen. Natuurlijk wil je jouw Alcatel OneTouch Pixi zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Zodra we je apparatuur ontvangen, repareren we deze direct en sturen we deze zo snel mogelijk weer naar je terug!

We bieden zes maanden garantie op alle reparaties aan je Alcatel OneTouch Pixi, en natuurlijk ontvang je ook direct na de reparatie een factuur.

Wacht niet te lang

We raden aan om je Alcatel OneTouch Pixi met schade niet te lang te gebruiken. Dit komt omdat een barst of scheur in het scherm van je Alcatel snel een aantal andere problemen kan veroorzaken, zoals waterschade of schade aan de luidspreker. Dit kan vervolgens de reparatiekosten enorm verhogen, dus haast je en laat het doen.

Diverse Alcatel reparaties

Naast het repareren van het scherm of de batterij van het Alcatel OneTouch Pixi, voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: camera reparatie voor of achter, sensor reparatie, achterkant/achterklep reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor het Alcatel OneTouch Pixi.

Geen tussenpersonen

Omdat we de onderdelen voor Alcatel OneTouch Pixi rechtstreeks inkopen bij de fabrikant van Alcatel, kunnen we je een lagere prijs bieden dan andere bedrijven.

Dus in het kort; wil je gegarandeerd de laagste prijs, maar wel de beste service met originele onderdelen voor Alcatel OneTouch Pixi? Dan ben je bij Semranur GSM in Rotterdam aan het juiste adres!