Originele Onderdelen

6 maanden garantie

Boek uw afspraak online

Professioneel Personeel

Veilige betalingsopties

Originele Onderdelen

6 maanden garantie

Boek uw afspraak online

Professioneel Personeel

Veilige betalingsopties

Reparatie aanvragen

Alcatel OneTouch Idol Reparatie

Moet jouw Alcatel OneTouch Idol worden gerepareerd? Is het display gebarsten of werkt de batterij niet meer optimaal? In Rotterdam ben je aan het juiste adres voor al je Alcatel OneTouch Idol reparaties. Wij voeren de meeste reparaties voor Alcatel OneTouch Idol binnen één dag voor je uit.

Natuurlijk kun je je telefoon of andere apparatuur meenemen. Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken.

Je kunt je Alcatel OneTouch Idol ook per post naar ons opsturen. Natuurlijk wil je jouw Alcatel OneTouch Idol zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Zodra we je apparatuur ontvangen, repareren we deze direct en sturen we deze zo snel mogelijk weer naar je terug!

We bieden zes maanden garantie op alle reparaties aan je Alcatel OneTouch Idol, en natuurlijk ontvang je ook direct na de reparatie een factuur.

Wacht niet te lang

We raden aan om je Alcatel OneTouch Idol met schade niet te lang te gebruiken. Dit komt omdat een barst of scheur in het scherm van je Alcatel snel een aantal andere problemen kan veroorzaken, zoals waterschade of schade aan de luidspreker. Dit kan vervolgens de reparatiekosten enorm verhogen, dus haast je en laat het doen.

Diverse Alcatel reparaties

Naast het repareren van het scherm of de batterij van het Alcatel OneTouch Idol, voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: camera reparatie voor of achter, sensor reparatie, achterkant/achterklep reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor het Alcatel OneTouch Idol.

Geen tussenpersonen

Omdat we de onderdelen voor Alcatel OneTouch Idol rechtstreeks inkopen bij de fabrikant van Alcatel, kunnen we je een lagere prijs bieden dan andere bedrijven.

Dus in het kort; wil je gegarandeerd de laagste prijs, maar wel de beste service met originele onderdelen voor Alcatel OneTouch Idol? Dan ben je bij Semranur GSM in Rotterdam aan het juiste adres!