Originele Onderdelen

6 maanden garantie

Boek uw afspraak online

Professioneel Personeel

Veilige betalingsopties

Originele Onderdelen

6 maanden garantie

Boek uw afspraak online

Professioneel Personeel

Veilige betalingsopties

Reparatie aanvragen

Acer Acer Tablet Reparatie

Moet jouw Acer Acer Tablet worden gerepareerd? Is het display gebarsten of werkt de batterij niet meer optimaal? In Rotterdam ben je aan het juiste adres voor al je Acer Acer Tablet reparaties. Wij voeren de meeste reparaties voor Acer Acer Tablet binnen één dag voor je uit.

Natuurlijk kun je je telefoon of andere apparatuur meenemen. Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken.

Je kunt je Acer Acer Tablet ook per post naar ons opsturen. Natuurlijk wil je jouw Acer Acer Tablet zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Zodra we je apparatuur ontvangen, repareren we deze direct en sturen we deze zo snel mogelijk weer naar je terug!

We bieden zes maanden garantie op alle reparaties aan je Acer Acer Tablet, en natuurlijk ontvang je ook direct na de reparatie een factuur.

Wacht niet te lang

We raden aan om je Acer Acer Tablet met schade niet te lang te gebruiken. Dit komt omdat een barst of scheur in het scherm van je Acer snel een aantal andere problemen kan veroorzaken, zoals waterschade of schade aan de luidspreker. Dit kan vervolgens de reparatiekosten enorm verhogen, dus haast je en laat het doen.

Diverse Acer reparaties

Naast het repareren van het scherm of de batterij van het Acer Acer Tablet, voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: camera reparatie voor of achter, sensor reparatie, achterkant/achterklep reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor het Acer Acer Tablet.

Geen tussenpersonen

Omdat we de onderdelen voor Acer Acer Tablet rechtstreeks inkopen bij de fabrikant van Acer, kunnen we je een lagere prijs bieden dan andere bedrijven.

Dus in het kort; wil je gegarandeerd de laagste prijs, maar wel de beste service met originele onderdelen voor Acer Acer Tablet? Dan ben je bij Semranur GSM in Rotterdam aan het juiste adres!