Semranur telefoon reparatie Rotterdam

Telefoon kapot gegaan? Of werkt uw toestel niet meer zoals het zou moeten? Wij weten hoe vervelend dit kan zijn. Semranur staat daarom graag voor u klaar om uw telefoon te repareren. Breng uw smartphone langs en onze specialisten zullen hem grondig voor u nakijken, zodat uw telefoon weer optimaal presteert. Van een kapotte batterij, een gebarsten scherm tot het repareren van een connector. Onze gespecialiseerde monteurs weten er raad mee! Bij ons kunt u een snelle en vakkundige service verwachten.

Klik hieronder op een merk voor de reparaties per toestel

Jarenlange ervaring

Semranur is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het repareren van smartphones, PC’s en tablets. Voor de reparaties worden zo mogelijk originele onderdelen gebruikt. Zo kunt u uitgaan van de beste kwaliteit. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen krijgt u maar liefst 3 maanden gar

antie op uw telefoon reparatie Rotterdam (met uitzondering van waterschade). Zo bent u verzekerd van een weer goed presterende telefoon. Wij repareren alle merken smartphones. U kunt dus bij ons terecht voor reparatie van de merken: Apple, Samsung, OnePlus, Oppo, Huawei, Motorola, Nokia, Sony, LG en HTC.

Directe reparatie

telefoon reparatie Rotterdam

Wilt u langskomen voor een telefoon reparatie Rotterdam? U bent bij ons zowel mét als zónder afspraak welkom om langs te komen. Wij hebben de benodigde onderdelen vaak direct op voorraad, zodat uw reparatie meteen kan worden uitgevoerd. De meeste reparaties zijn al klaar binnen 15 minuten tot een uur. Zo wordt uw telefoon vakkundig gerepareerd terwijl u wacht. Tijdens het wachten bieden wij u een lekkere kop koffie of thee of een glas fris. Na deze snelle service kunt u meteen weer op pad met een gerepareerde telefoon op zak. Mocht u weg moeten kunt u natuurlijk ook uw telefoon brengen en op een later moment ophalen. Wij zorgen dat uw toestel dan op de afgesproken tijd gerepareerd voor u klaar ligt.

Scherpe tarieven

Als klant kunt u rekenen op een scherp tarief voor uw telefoon reparatie. Wij werken met een klein en gepassioneerd team van professionals. Voor de reparatie worden er duidelijke afspraken gemaakt over het tarief. Mocht er tijdens de reparatie meer nodig zijn wordt er altijd eerst met u gecommuniceerd. Wij vinden het belangrijk om duidelijke afspraken te maken, omdat we u graag zo goed mogelijk willen helpen.

Toegankelijke locatie

Semranur is gevestigd in Rotterdam op een goed toegankelijke locatie. Er is veel parkeergelegenheid indien u met de auto komt. Daarnaast is onze telefoonwinkel ook met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Heeft u interesse in een telefoon reparatie Rotterdam? Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Of wilt u advies over de reparatie van uw toestel? Bel of mail ons gerust of kom langs in onze winkel. Onze specialisten staan graag voor u klaar om u te helpen!